Toidud, joogid ja serveerimine
Käsiraamat restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ... ja nõudlikule kliendile
502-leheküljeline taskuformaadis ja pehmes köites raamat
TEA Kirjastus 2009
Rahvusvaheliselt tuntud toitlustusspetsialistide kirjutatud käsiraamat on asendamatu abivahend restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ning huvitav teabeallikas nõudlikule kliendile. Raamat käsitleb toitude ja jookide kokkusobivust, lauakatmist ja roogade serveerimist ning rahvaste toitumistavasid. Lisaks sisaldab raamat restorani- ja joogiterminite seletavat sõnastikku ning terminite võrdlevat sõnastikku kuues keeles, ülevaadet kuulsate inimeste järgi nime saanud toitudest ning palju asjakohaseid jooniseid, tabeleid ja skeeme.
Toode on läbi müüdud