Toidud, joogid ja serveerimine

Käsiraamat restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ... ja nõudlikule kliendile

502-leheküljeline taskuformaadis ja pehmes köites raamat

TEA Kirjastus 2009

Rahvusvaheliselt tuntud toitlustusspetsialistide kirjutatud käsiraamat on asendamatu abivahend restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ning huvitav teabeallikas nõudlikule kliendile. Raamat käsitleb toitude ja jookide kokkusobivust, lauakatmist ja roogade serveerimist ning rahvaste toitumistavasid. Lisaks sisaldab raamat restorani- ja joogiterminite seletavat sõnastikku ning terminite võrdlevat sõnastikku kuues keeles, ülevaadet kuulsate inimeste järgi nime saanud toitudest ning palju asjakohaseid jooniseid, tabeleid ja skeeme.
Toode on läbi müüdud
Rahvusvaheliselt tuntud toitlustusspetsialistide kirjutatud käsiraamat on asendamatu abivahend restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ning huvitav teabeallikas nõudlikule kliendile. Raamat käsitleb toitude ja jookide kokkusobivust, lauakatmist ja roogade serveerimist ning rahvaste toitumistavasid. Lisaks sisaldab raamat restorani- ja joogiterminite seletavat sõnastikku ning terminite võrdlevat sõnastikku kuues keeles, ülevaadet kuulsate inimeste järgi nime saanud toitudest ning palju asjakohaseid jooniseid, tabeleid ja skeeme.
Tooteinfo
Tootekood R0167442
Aasta 2009
Autor H. L. Cracknell Gianfranco Nobis
Kirjastus TEA Kirjastus
Kujundaja Kalev Tomingas
Illustraator Viktor Šatunov
Tõlkija Hillar Tali
Köide pehme
Lehekülgi 502
EAN 9789985718247
Ümbris ei
Kaas 67996
Teema