Sajandi kokaraamat 1918-2018

208-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat

Grenader 2017

Läbilõige Eesti ajaloost ja populaarsematest toitudest 1918-2018.

Iga aasta on kujundatud eraldi kahele lehele. Lisaks Angelica Udekülli valmistatud retseptile ja Toomas Tuule pildistatud toidule on aastat sissejuhatav ajalooline tekst, just selle aasta olulisematest sündmustest, kus Mart Laar avab oma meisterliku keelekasutusega tee selle aasta toidule.

Tekstidele ja toidu piltidele lisaks on raamatus seda aastat iseloomustavad ajaloolised fotod ja toiduga sobivad esemed.

Kõik nõud ja lisad piltidel on ajastutruud ja raamatut võib käsitleda ka pildimeenutusena /ajarännuna mööduvasse sajandisse.
Alates 35,10 €
Läbilõige Eesti ajaloost ja populaarsematest toitudest 1918-2018.

Iga aasta on kujundatud eraldi kahele lehele. Lisaks Angelica Udekülli valmistatud retseptile ja Toomas Tuule pildistatud toidule on aastat sissejuhatav ajalooline tekst, just selle aasta olulisematest sündmustest, kus Mart Laar avab oma meisterliku keelekasutusega tee selle aasta toidule.

Tekstidele ja toidu piltidele lisaks on raamatus seda aastat iseloomustavad ajaloolised fotod ja toiduga sobivad esemed.

Kõik nõud ja lisad piltidel on ajastutruud ja raamatut võib käsitleda ka pildimeenutusena /ajarännuna mööduvasse sajandisse.
Tooteinfo
Tootekood R0275401
Aasta 2017
Autor Angelica Udeküll Mart Laar
Kirjastus Grenader
Kujundaja Tiina Sildre
Köide kõva
Lehekülgi 208
EAN 9789949605200
Ümbris ei
Teema