Ühiskondliku toitlustamise ökonoomika ja planeerimine

212-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Eesti Riiklik Kirjastus 1963

Raamatus selgitatakse ühiskondliku toitlustamise osa ja tähtsust NSV Liidus, samuti iseloomustatakse põhilisi ühiskondliku toitlustamise arenguetappe meie maal.
Raamatu alajaotustes käsitletakse ühiskondliku toitlustamise planeerimist, ühiskondliku toitlustamise ettevõtete tootmisprogrammi ja käivet, toormaterjali ja materiaal-tehnilise otstarbega esemetaga varustamise planeerimist, kapitaalehitust, töö ja palgafondi planeerimist, käibekulusid, omahinda ja hindade kujunemist ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes. Raamatu viimastes peatükkides käsitletakse finantsplaaniga seotud küsimusi.
Alates 6,00 €
Raamatus selgitatakse ühiskondliku toitlustamise osa ja tähtsust NSV Liidus, samuti iseloomustatakse põhilisi ühiskondliku toitlustamise arenguetappe meie maal.
Raamatu alajaotustes käsitletakse ühiskondliku toitlustamise planeerimist, ühiskondliku toitlustamise ettevõtete tootmisprogrammi ja käivet, toormaterjali ja materiaal-tehnilise otstarbega esemetaga varustamise planeerimist, kapitaalehitust, töö ja palgafondi planeerimist, käibekulusid, omahinda ja hindade kujunemist ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes. Raamatu viimastes peatükkides käsitletakse finantsplaaniga seotud küsimusi.
Tooteinfo
Tootekood R0125376
Aasta 1963
Autor F. Uspenski R. Kvitnitskaja A. Bezrukov K. Volkov
Kirjastus Eesti Riiklik Kirjastus
Kujundaja Valentin Vare
Tõlkija Parmet
Köide kõva
Lehekülgi 212
Ümbris ei
Tiraaž 2000
Teema