250 tervislikku retsepti sisaldav uudne toortoiduraamat leiab tasakaalu, mis alternatiivsöögist kirjutajatel harva õnnestub: esitledes nii lihtsamaid kui ka keerulisemaid retsepte veendunud toortoitlastele, antakse samal ajal ka kogu vajalik teave inimestele, kes pole veel toortoidu pooldajad. Raamatust leiate hõrgutiste, marineeritud roogade, matkatoitude, jookide ja magustoitude retsepte.
Samuti on antud ülevaade haruldasematest puuviljadest, mida tahtsime süüa, aga ei teadnud, kuidas neid tarvitada. Eraldi peatükis tutvustatakse lugejale looduses kasvavaid söödavaid taimi. Paljude puhul on olemas ka fotod, lisaks on ära toodud ka mõni retsept. Ülevaade põhilisest köögivarustusest, viie põhimaitse tutvustus, soovitused laste kaasamiseks toortoidu söömisele – see kõik annab seiklusjanusele uuendusmeelsele kokale inspiratsiooni proovida ja katsetada.
Sergei ja Valya Boutenko (kuulsa toortoiduperekonna teine põlvkond) kirjeldavad oma teed toortoitumise kui elustiili juurde selle kolmes astmes, mis põhineb nende endi kogemustel viieteistkümne aasta jooksul, aga samuti toovad nad kujukalt esile toortoidu eeliseid küpsetatud-keedetud toitude ees.
«Meid haaravad Sergei ja Valya valmistatud hõrgud toorroad, lisaks ka nende inimeste siirus ja tarkus, mida nad jagavad toidu ja tervise kohta. Kahtlemata on see raamat mõeldud kõigile neile, kes on innustunud tervislikust eluviisist. See, mida meile siin õpetatakse, on oma ala absoluutne tipp ja seda peaksid lugema kõik.» Karen Knowler, toortoidunõustaja
250 tervislikku retsepti sisaldav uudne toortoiduraamat leiab tasakaalu, mis alternatiivsöögist kirjutajatel harva õnnestub: esitledes nii lihtsamaid kui ka keerulisemaid retsepte veendunud toortoitlastele, antakse samal ajal ka kogu vajalik teave inimestele, kes pole veel toortoidu pooldajad. Raamatust leiate hõrgutiste, marineeritud roogade, matkatoitude, jookide ja magustoitude retsepte.
Samuti on antud ülevaade haruldasematest puuviljadest, mida tahtsime süüa, aga ei teadnud, kuidas neid tarvitada. Eraldi peatükis tutvustatakse lugejale looduses kasvavaid söödavaid taimi. Paljude puhul on olemas ka fotod, lisaks on ära toodud ka mõni retsept. Ülevaade põhilisest köögivarustusest, viie põhimaitse tutvustus, soovitused laste kaasamiseks toortoidu söömisele – see kõik annab seiklusjanusele uuendusmeelsele kokale inspiratsiooni proovida ja katsetada.
Sergei ja Valya Boutenko (kuulsa toortoiduperekonna teine põlvkond) kirjeldavad oma teed toortoitumise kui elustiili juurde selle kolmes astmes, mis põhineb nende endi kogemustel viieteistkümne aasta jooksul, aga samuti toovad nad kujukalt esile toortoidu eeliseid küpsetatud-keedetud toitude ees.
«Meid haaravad Sergei ja Valya valmistatud hõrgud toorroad, lisaks ka nende inimeste siirus ja tarkus, mida nad jagavad toidu ja tervise kohta. Kahtlemata on see raamat mõeldud kõigile neile, kes on innustunud tervislikust eluviisist. See, mida meile siin õpetatakse, on oma ala absoluutne tipp ja seda peaksid lugema kõik.» Karen Knowler, toortoidunõustaja
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://www.raamatukoi.ee/toortoit-värske-ja-tervislik174879Toortoit - värske ja tervislikhttps://www.raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789949252039-062.webp00EUROutOfStock/Kõik raamatud/kokandus250 tervislikku retsepti sisaldav uudne toortoiduraamat leiab tasakaalu, mis alternatiivsöögist kirjutajatel harva õnnestub: esitledes nii lihtsamaid kui ka keerulisemaid retsepte veendunud toortoitlastele, antakse samal ajal ka kogu vajalik teave inimestele, kes pole veel toortoidu pooldajad. Raamatust leiate hõrgutiste, marineeritud roogade, matkatoitude, jookide ja magustoitude retsepte. <br /> <br />Samuti on antud ülevaade haruldasematest puuviljadest, mida tahtsime süüa, aga ei teadnud, kuidas neid tarvitada. Eraldi peatükis tutvustatakse lugejale looduses kasvavaid söödavaid taimi. Paljude puhul on olemas ka fotod, lisaks on ära toodud ka mõni retsept. Ülevaade põhilisest köögivarustusest, viie põhimaitse tutvustus, soovitused laste kaasamiseks toortoidu söömisele – see kõik annab seiklusjanusele uuendusmeelsele kokale inspiratsiooni proovida ja katsetada. <br /> <br />Sergei ja Valya Boutenko (kuulsa toortoiduperekonna teine põlvkond) kirjeldavad oma teed toortoitumise kui elustiili juurde selle kolmes astmes, mis põhineb nende endi kogemustel viieteistkümne aasta jooksul, aga samuti toovad nad kujukalt esile toortoidu eeliseid küpsetatud-keedetud toitude ees. <br /> <br />«Meid haaravad Sergei ja Valya valmistatud hõrgud toorroad, lisaks ka nende inimeste siirus ja tarkus, mida nad jagavad toidu ja tervise kohta. Kahtlemata on see raamat mõeldud kõigile neile, kes on innustunud tervislikust eluviisist. See, mida meile siin õpetatakse, on oma ala absoluutne tipp ja seda peaksid lugema kõik.» <br />Karen Knowler, toortoidunõustaja 250 tervislikku retsepti sisaldav uudne toortoiduraamat leiab tasakaalu, mis alternatiivsöögist kirjutajatel harva õnnestub: esitledes nii lihtsamaid kui ka keerulisemaid retsepte veendunud toortoitlastele, antakse samal ajal ka kogu vajalik teave inimestele, kes pole veel toortoidu pooldajad. Raamatust leiate hõrgutiste, marineeritud roogade, matkatoitude, jookide ja magustoitude retsepte. <br /> <br />Samuti on antud ülevaade haruldasematest puuviljadest, mida tahtsime süüa, aga ei teadnud, kuidas neid tarvitada. Eraldi peatükis tutvustatakse lugejale looduses kasvavaid söödavaid taimi. Paljude puhul on olemas ka fotod, lisaks on ära toodud ka mõni retsept. Ülevaade põhilisest köögivarustusest, viie põhimaitse tutvustus, soovitused laste kaasamiseks toortoidu söömisele – see kõik annab seiklusjanusele uuendusmeelsele kokale inspiratsiooni proovida ja katsetada. <br /> <br />Sergei ja Valya Boutenko (kuulsa toortoiduperekonna teine põlvkond) kirjeldavad oma teed toortoitumise kui elustiili juurde selle kolmes astmes, mis põhineb nende endi kogemustel viieteistkümne aasta jooksul, aga samuti toovad nad kujukalt esile toortoidu eeliseid küpsetatud-keedetud toitude ees. <br /> <br />«Meid haaravad Sergei ja Valya valmistatud hõrgud toorroad, lisaks ka nende inimeste siirus ja tarkus, mida nad jagavad toidu ja tervise kohta. Kahtlemata on see raamat mõeldud kõigile neile, kes on innustunud tervislikust eluviisist. See, mida meile siin õpetatakse, on oma ala absoluutne tipp ja seda peaksid lugema kõik.» <br />Karen Knowler, toortoidunõustaja