Tomatid

Kasvatamine ja erilised sordid

216-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Post Factum 2017

Igaüks teab, et oma aiast pärit tomatid maitsevad sootuks teisiti kui poest ostetud! Angelo Dorny raamatust «Tomatid. Kasvatamine ja erilised sordid» leiab vastused kõigile tekkivatele küsimustele, kui kasvatada tomateid kasvuhoones, avamaal või rõdul. Raamatu kaasabil saab selgeks, kuidas ise seemnest taimi idandada, kasta, katta, karastada, väetada, näpistada, haigusi ennetada, et tõepoolest saaki nautida. Nõuanded on kohandatud eestimaistele oludele.

50 erilist sorti annavad aimu, milline vaheldusrikkus võib peituda väikeses kasvuhoones. Lisaks punastele tomatitele on maailmas aretatud kollaste ja oranžide, roheliste ja pikerguste, lapikute ja laiguliste, triibuliste, pruunide ja isegi mustjassiniste viljadega sorte. Autor iseloomustab kõigi valitud sortide lõhna ja maitset ning soovitab igale sordile sobilikku rooga.

Raamatu kolmandas osas on 30 ahvatlevat retsepti soolasest magusani. Eriti teretulnud on nõuanded, mida teha viljadega, mis sügisel küpseks ei saa. 

Autor Angelo Dorny on Belgias ja Hollandis tuntud entusiastlik aiatoimetaja, kes jagab oma kogemusi ja nõuandeid nii ajakirjas, raamatuis, teles kui ka Youtube’is.
Toode on läbi müüdud
Igaüks teab, et oma aiast pärit tomatid maitsevad sootuks teisiti kui poest ostetud! Angelo Dorny raamatust «Tomatid. Kasvatamine ja erilised sordid» leiab vastused kõigile tekkivatele küsimustele, kui kasvatada tomateid kasvuhoones, avamaal või rõdul. Raamatu kaasabil saab selgeks, kuidas ise seemnest taimi idandada, kasta, katta, karastada, väetada, näpistada, haigusi ennetada, et tõepoolest saaki nautida. Nõuanded on kohandatud eestimaistele oludele.

50 erilist sorti annavad aimu, milline vaheldusrikkus võib peituda väikeses kasvuhoones. Lisaks punastele tomatitele on maailmas aretatud kollaste ja oranžide, roheliste ja pikerguste, lapikute ja laiguliste, triibuliste, pruunide ja isegi mustjassiniste viljadega sorte. Autor iseloomustab kõigi valitud sortide lõhna ja maitset ning soovitab igale sordile sobilikku rooga.

Raamatu kolmandas osas on 30 ahvatlevat retsepti soolasest magusani. Eriti teretulnud on nõuanded, mida teha viljadega, mis sügisel küpseks ei saa. 

Autor Angelo Dorny on Belgias ja Hollandis tuntud entusiastlik aiatoimetaja, kes jagab oma kogemusi ja nõuandeid nii ajakirjas, raamatuis, teles kui ka Youtube’is.
Tooteinfo
Tootekood R0274058
Aasta 2017
Autor Angelo Dorny
Kirjastus Post Factum
Tõlkija Katrin Laiapea
Köide kõva
Lehekülgi 216
EAN 9789949603091
Ümbris ei
Teema aiadus