Toit loodusest

Tervislikke toidutaimi õuelt, niidult ja metsast

256-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Varrak 2017

Söögiks, raviks või toidu maitsestamiseks kõlblikke taimi on põhjamaa looduses sadu liike. Kultuurtaimedega võrreldes on neis rohkem tervislikke toimeaineid. Raamatus räägitakse üksikasjalikult, mida looduslikes toidutaimedes sisalduvaist toimeaineist teatakse ja kuidas need meie tervist mõjutavad. Seda aspekti ei ole teistes loodustoidutaimi käsitlevais raamatuis nii põhjalikult käsitletud. Lisaks uurimustulemuste ja toimeainete tutvustamisele käsitletakse ka taimede kogumist, säilitamist, kasutamist ja ravitoimet.

Sinikka Piippo on Helsingi ülikooli botaanikaprofessor. Samalt autorilt on eesti keeles varem ilmunud [159156] (2007), [183145] (2011) ja [271427] (2016).
Toode on läbi müüdud
Söögiks, raviks või toidu maitsestamiseks kõlblikke taimi on põhjamaa looduses sadu liike. Kultuurtaimedega võrreldes on neis rohkem tervislikke toimeaineid. Raamatus räägitakse üksikasjalikult, mida looduslikes toidutaimedes sisalduvaist toimeaineist teatakse ja kuidas need meie tervist mõjutavad. Seda aspekti ei ole teistes loodustoidutaimi käsitlevais raamatuis nii põhjalikult käsitletud. Lisaks uurimustulemuste ja toimeainete tutvustamisele käsitletakse ka taimede kogumist, säilitamist, kasutamist ja ravitoimet.

Sinikka Piippo on Helsingi ülikooli botaanikaprofessor. Samalt autorilt on eesti keeles varem ilmunud [159156] (2007), [183145] (2011) ja [271427] (2016).
Tooteinfo
Tootekood R0273990
Aasta 2017
Autor Sinikka Piippo
Kirjastus Varrak
Tõlkija Toomas Tallo
Köide kõva
Lehekülgi 256
EAN 9789985340967
Ümbris ei
Teema