Toiduvalmistamine rohelise teega
199-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites retseptiraamat
Ersen 2004
Aasia kultuurides on rohelist teed peetud sajandeid üheks looduse tõhusamaks ravivahendiks.
Hiljutised toitumisalased uuringud kinnitavad, et rohelisel teel on tähelepanuväärsed haigusi ennetavad omadused ning see võib aidata vähi, südamehaiguste ja infarkti korral. Roheline tee on täis antioksüdante ning on ühtaegu maitsev ja tervislik.
Raamatus «Toiduvalmistamine rohelise teega» näitab kogenud kokk Ying Chang Compestine, kuidas seda võimsat kaitsjat toiduvalmistamises kasutada. Ta tutvustab erinevaid teesorte ning selgitab, miks on roheline tee kõige tervislikum ja maitsvam. Ühtlasi on roheline tee äärmiselt mitmekülgne ning Ying pakub üle 70 läbiproovitud retsepti, mille seas on nii südantsoojendavaid suppe, rikkalikke kastmeid kui ka hõrgutavaid eelroogi.
Kui te olete kunagi mõelnud, miks peaksite rohelise teega oma tervist kobestama hakkama, siis käesolevast teosest leiate vastused kõikidele oma küsimustele.