Toidu valmistamine mikrolaineahjus

96-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat

Koolibri 2004

Mikrolaineahjus saab valmistada väga erinevaid roogi, alates putrudest kuni küpsetatud merikeelefileeni. Paljudel ahjudel on grill- ja sooja õhu funktsioon, hautamis- ja sulatusprogrammid. Selles raamatus õpetatakse ahju omadusi võimalikult hästi ära kasutama. Aedvili ja kala sobivad eriti hästi mikroahjus küpsetamiseks ning seetõttu on nende kohta palju retsepte. Raamatus on ka juhtnööre mitmete lihtsate liharoogade ning isegi mooside ja maiustuste valmistamiseks.
Alates 8,00 €
Mikrolaineahjus saab valmistada väga erinevaid roogi, alates putrudest kuni küpsetatud merikeelefileeni. Paljudel ahjudel on grill- ja sooja õhu funktsioon, hautamis- ja sulatusprogrammid. Selles raamatus õpetatakse ahju omadusi võimalikult hästi ära kasutama. Aedvili ja kala sobivad eriti hästi mikroahjus küpsetamiseks ning seetõttu on nende kohta palju retsepte. Raamatus on ka juhtnööre mitmete lihtsate liharoogade ning isegi mooside ja maiustuste valmistamiseks.
Tooteinfo
Tootekood R0018639
Aasta 2004
Autor Cecilia Lundin Birgitta Rasmusson
Kirjastus Koolibri
Kujundaja Alexandra Frank
Tõlkija Kadi-Riin Haasma
Köide kõva
Lehekülgi 96
EAN 9789985015100
Ümbris ei
ISBN 998501510x
Teema kokandus