Kadri Tran Kristel Vokk

Riis maailma köögis

128-leheküljeline kõvas köites raamat

Ajakirjade Kirjastus 2016


Riis on toiduaine, mida on söödud juba üle 6000 aasta, ning maailmas on üle 8000 riisisordi valgest pruuni, punase ja mustani. Riisisordid ei erine mitte ainult värvi, vaid ka toitainete sisalduse, ettevalmistuse ja valmistusviiside poolest. Eesti kaubandus võimaldab juba väga palju huvitatavaid ja maitsvaid riisisorte soetada, mis annab toiduvalmistamiseks uusi ning mitmekülgseid võimalusi.

Nii saab muuta oma igapäevase toidulaua rikkalikumaks, põnevamaks ja õigeid riisisorte valides ka palju tervislikumaks. Raamatus on nii riisisortide keetmise õpetusi kui ka eri riisitoodete selgitusi, mis aitavad kirjus kaubavalikus paremini orienteeruda ning annavad värskeid ja huvitavaid ideid nende igapäevaseks kasutamiseks.

Kaante vahelt leiad 50 põnevat retsepti – nii lihtsamaid kui ka pisut keerulisemaid roogi. Hõlpsasti arusaadavate valmistamisjuhendite ja kaunite toidufotodega riisiraamat sisaldab Aasiast pärit suppe, kergeid ja lihtsalt valmistatavaid eelrooge, tervislikke salateid, maailma eri piirkondadest pärit toitvaid pearoogi ning ka hõrke magusroogade retsepte.
Toode on läbi müüdud
Riis on toiduaine, mida on söödud juba üle 6000 aasta, ning maailmas on üle 8000 riisisordi valgest pruuni, punase ja mustani. Riisisordid ei erine mitte ainult värvi, vaid ka toitainete sisalduse, ettevalmistuse ja valmistusviiside poolest. Eesti kaubandus võimaldab juba väga palju huvitatavaid ja maitsvaid riisisorte soetada, mis annab toiduvalmistamiseks uusi ning mitmekülgseid võimalusi.

Nii saab muuta oma igapäevase toidulaua rikkalikumaks, põnevamaks ja õigeid riisisorte valides ka palju tervislikumaks. Raamatus on nii riisisortide keetmise õpetusi kui ka eri riisitoodete selgitusi, mis aitavad kirjus kaubavalikus paremini orienteeruda ning annavad värskeid ja huvitavaid ideid nende igapäevaseks kasutamiseks.

Kaante vahelt leiad 50 põnevat retsepti – nii lihtsamaid kui ka pisut keerulisemaid roogi. Hõlpsasti arusaadavate valmistamisjuhendite ja kaunite toidufotodega riisiraamat sisaldab Aasiast pärit suppe, kergeid ja lihtsalt valmistatavaid eelrooge, tervislikke salateid, maailma eri piirkondadest pärit toitvaid pearoogi ning ka hõrke magusroogade retsepte.
Tooteinfo
Tootekood R0216658
Aasta 2016
Autor Kadri Tran, Kristel Vokk
Kirjastus Ajakirjade Kirjastus
Köide kõva
Lehekülgi 128
EAN 9789949391837
Ümbris ei
Keel eesti
Teema kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.