Rabarberitoidud salatitest magusani

64-leheküljeline tavaformaadis ja pehmes köites raamat

Ajakirjade Kirjastus 2013

Kokaraamatusarja «100 rooga» väikeseformaadilise sõsarsarja esimene raamat on peagi poelettidel. Esimene kevadine tärkaja rabarber annab võimaluse pärast pikka talve jälle mõnusalt hapukaid kooke, lahedat kisselli ja kohevat vahtu valmistada. See mõjub kui sõõm kauaoodatud värsket õhku. Rabarberi kasutusala on aga hoopis laiem kui pelgalt koogid või magustoidud. Sobita seda liha või kalaga, lisa salatisse või vürtsmoosi. Valmista brüleekreemi, Pavlova kooki või tiramisut. Raamatust leiab rikkalikult soovitusi pea igas koduaias vohava rabarberi kasutamiseks.
Toode on läbi müüdud
Kokaraamatusarja «100 rooga» väikeseformaadilise sõsarsarja esimene raamat on peagi poelettidel. Esimene kevadine tärkaja rabarber annab võimaluse pärast pikka talve jälle mõnusalt hapukaid kooke, lahedat kisselli ja kohevat vahtu valmistada. See mõjub kui sõõm kauaoodatud värsket õhku. Rabarberi kasutusala on aga hoopis laiem kui pelgalt koogid või magustoidud. Sobita seda liha või kalaga, lisa salatisse või vürtsmoosi. Valmista brüleekreemi, Pavlova kooki või tiramisut. Raamatust leiab rikkalikult soovitusi pea igas koduaias vohava rabarberi kasutamiseks.
Tooteinfo
Tootekood R0206982
Aasta 2013
Autor Lia Virkus Pille Enden
Kirjastus Ajakirjade Kirjastus
Kujundaja Anneli Akinde
Köide pehme
Lehekülgi 64
EAN 9789949502790
Ümbris ei
Teema