Prantslannad ei lähe paksuks

Kokaraamat

328-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Varrak 2011

«Prantslannad ei lähe paksuks. Kokaraamat» on täis lugusid Mireille' lapsepõlvest Prantsusmaal ning elust Pariisis, Provence'is ja New Yorgis, mitmetest reisidest ning nii töistest kui ka kodustest õhtusöökidest, see on kaunis ja praktiline raamat, mis annab nõu, kuidas mõnusalt elada ja fantastiliselt hästi süüa ning kogeda võimalikult palju rõõmu ja võimalikult vähe stressi.

Mireille Guiliano ülemaailmselt tähelepanu äratanud tujutõstev mittedieediraamat «Prantslannad ei lähe paksuks» andis nõu, kuidas toidust rõõmu tunda ja samas saledaks jääda. Käesolevas kokaraamatus pakub autor miljonitele austajatele retsepte, mis moodustavad tema elufilosoofia alusmüüri – lihtsalt valmivaid toite, mis panustavad värsketele hooajakaupadele, panevad suu vett jooksma ja pakuvad tõelist rahuldust.

Mireille' kolme lemmikajaviite – hommiku-, lõuna- ja õhtusöögi – ümber kogutud retseptides tulevad esile puhtad maitsed, tasakaalustatud koostisained ja lihtne valmistusviis. Mõnuga söömine on samavõrd tähtis nagu tervislik toitumine – sestap ei jäta Mireille unarusse ka desserti ega šokolaadi (iga prantslanna toidusedeli esmatähtsaid komponente) ning annab nõu, kuidas külalisi vastu võtta, menüüd koostada ja veini valida. Ja taas kord on tal varuks talje kahandamise nippe (sealhulgas salajane perekondlik retsept, armastatud tante Berthe'i hõrgutav hommikusöök, mis paneb kilod pingutuseta sulama).
Toode on läbi müüdud
«Prantslannad ei lähe paksuks. Kokaraamat» on täis lugusid Mireille' lapsepõlvest Prantsusmaal ning elust Pariisis, Provence'is ja New Yorgis, mitmetest reisidest ning nii töistest kui ka kodustest õhtusöökidest, see on kaunis ja praktiline raamat, mis annab nõu, kuidas mõnusalt elada ja fantastiliselt hästi süüa ning kogeda võimalikult palju rõõmu ja võimalikult vähe stressi.

Mireille Guiliano ülemaailmselt tähelepanu äratanud tujutõstev mittedieediraamat «Prantslannad ei lähe paksuks» andis nõu, kuidas toidust rõõmu tunda ja samas saledaks jääda. Käesolevas kokaraamatus pakub autor miljonitele austajatele retsepte, mis moodustavad tema elufilosoofia alusmüüri – lihtsalt valmivaid toite, mis panustavad värsketele hooajakaupadele, panevad suu vett jooksma ja pakuvad tõelist rahuldust.

Mireille' kolme lemmikajaviite – hommiku-, lõuna- ja õhtusöögi – ümber kogutud retseptides tulevad esile puhtad maitsed, tasakaalustatud koostisained ja lihtne valmistusviis. Mõnuga söömine on samavõrd tähtis nagu tervislik toitumine – sestap ei jäta Mireille unarusse ka desserti ega šokolaadi (iga prantslanna toidusedeli esmatähtsaid komponente) ning annab nõu, kuidas külalisi vastu võtta, menüüd koostada ja veini valida. Ja taas kord on tal varuks talje kahandamise nippe (sealhulgas salajane perekondlik retsept, armastatud tante Berthe'i hõrgutav hommikusöök, mis paneb kilod pingutuseta sulama).
Tooteinfo
Tootekood R0201379
Aasta 2011
Autor Mireille Guiliano
Kirjastus Varrak
Kujundaja Britt Urbla Keller
Tõlkija Lii Tõnismann
Köide kõva
Lehekülgi 328
EAN 9789985323175
Ümbris ei
Keel eesti
Teema suhted, käitumine

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Raamatuid saab tellida ise järele tulemiseks kauplusse Harju 1, Tallinnas või pakikappidesse
(2.60) või kulleriga (4.90). Loe rohkem siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.