Nüüdisaja elu on paradoksaalne! Üha kasvav tohutu infohulk internetis, paberil ja mistahes keeles pole parandanud inimeste haritust nii elutähtsas asjas nagu söömine. Hoopis vastupidi. Tulemuseks on ähmastunud põhitõed, väljamõeldised, legendid, mistahes huvidest genereeritud ja agressiivsete müügiloosungitega pealesurutavad sõnumid. Ja nii süvenebki inimeste pidev tõmblemine ühest äärmusest teise, sest ühel päeval ilmub näiteks teade kohvi joomise kahjulikkusest, järgmisel aga sõnum selle tarbimise kasulikkusest. Kuidas käituda, mida teha? Lahendus on lihtne! Tuleks omandada normaalse söömise elulised algtõed.
Raamat aitab seda teha! Nii nagu meie varasemates raamatutes on ka siin tähtis põhimõte, et kõigil inimestel on õigus saada selget, neutraalset ja süsteemset söömisalast informatsiooni ja haridust. See on lõppkokkuvõttes ka majanduslikult tulus, nii inimese enda kui ka kogu meie ühiskonna jaoks. Ja veel, kui oled omandanud normaalse söömise elulised alustõed, siis märkad, et sinu bioloogilist elu ei suuda enam risustada ei pidevalt pealesurutav pseudoinfo ega mitmesugused kompleksid. Söömine on inimelu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid inimkehas. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmised söömisest on hädavajalikud kõikidele inimestele ja neid selles raamatus ka selgitatakse. Selline info on vajalik, et oleks võimalus elada normaalselt (loe: õnnelikult) nüüdisaja söömisalases «info» uputuses, mis valdavas enamikus on inimorganismi jaoks kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms.
Käsiraamatu esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja selgelt teadmised, mille omandamiseks pole vaja mingitki eriharidust. Selles tuuakse välja põhireeglid, mida peaks teadma ja järgima igaüks. Pane tähele! Kui piirdudki vaid selle lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega ka siis võid olla enda üle uhke. Sa oled ellu viinud kõige olulisema osa oma ainevahetuse ja tervise nimel jne. Raamatu teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis selgitab lihtsalt toitainete mõisted ja vajaduse harides sügavama huviga lugejaid põhitoiduainete valdkonnas ning tervisele soodsa ehk normaalse söömise detailsemaks rakendamiseks. Rõhutame, et see osa annab esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhise info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes seejuures inimkeha reaalsest päevasest vajadusest. Käsiraamatu kolmas osa kannab tingliku nimetust normaalse söömise ülikoolikursus. Selles analüüsitakse mistahes põhjusel kuumaks köetud teemasid nende tegelikus sisus võtmaks maha hirme, rumalusi jne. Võid veenduda korduvalt, et söömisrumaluste peiteaeg on tavaliselt 10–15 aastat. Käsiraamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks. Raamat on sobiv kõigile, kes soovivad harida ennast ja ka nendele, kes tegelevad kooli-süsteemis teiste harimisega.
Nüüdisaja elu on paradoksaalne! Üha kasvav tohutu infohulk internetis, paberil ja mistahes keeles pole parandanud inimeste haritust nii elutähtsas asjas nagu söömine. Hoopis vastupidi. Tulemuseks on ähmastunud põhitõed, väljamõeldised, legendid, mistahes huvidest genereeritud ja agressiivsete müügiloosungitega pealesurutavad sõnumid. Ja nii süvenebki inimeste pidev tõmblemine ühest äärmusest teise, sest ühel päeval ilmub näiteks teade kohvi joomise kahjulikkusest, järgmisel aga sõnum selle tarbimise kasulikkusest. Kuidas käituda, mida teha? Lahendus on lihtne! Tuleks omandada normaalse söömise elulised algtõed.
Raamat aitab seda teha! Nii nagu meie varasemates raamatutes on ka siin tähtis põhimõte, et kõigil inimestel on õigus saada selget, neutraalset ja süsteemset söömisalast informatsiooni ja haridust. See on lõppkokkuvõttes ka majanduslikult tulus, nii inimese enda kui ka kogu meie ühiskonna jaoks. Ja veel, kui oled omandanud normaalse söömise elulised alustõed, siis märkad, et sinu bioloogilist elu ei suuda enam risustada ei pidevalt pealesurutav pseudoinfo ega mitmesugused kompleksid. Söömine on inimelu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid inimkehas. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmised söömisest on hädavajalikud kõikidele inimestele ja neid selles raamatus ka selgitatakse. Selline info on vajalik, et oleks võimalus elada normaalselt (loe: õnnelikult) nüüdisaja söömisalases «info» uputuses, mis valdavas enamikus on inimorganismi jaoks kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms.
Käsiraamatu esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja selgelt teadmised, mille omandamiseks pole vaja mingitki eriharidust. Selles tuuakse välja põhireeglid, mida peaks teadma ja järgima igaüks. Pane tähele! Kui piirdudki vaid selle lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega ka siis võid olla enda üle uhke. Sa oled ellu viinud kõige olulisema osa oma ainevahetuse ja tervise nimel jne. Raamatu teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis selgitab lihtsalt toitainete mõisted ja vajaduse harides sügavama huviga lugejaid põhitoiduainete valdkonnas ning tervisele soodsa ehk normaalse söömise detailsemaks rakendamiseks. Rõhutame, et see osa annab esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhise info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes seejuures inimkeha reaalsest päevasest vajadusest. Käsiraamatu kolmas osa kannab tingliku nimetust normaalse söömise ülikoolikursus. Selles analüüsitakse mistahes põhjusel kuumaks köetud teemasid nende tegelikus sisus võtmaks maha hirme, rumalusi jne. Võid veenduda korduvalt, et söömisrumaluste peiteaeg on tavaliselt 10–15 aastat. Käsiraamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks. Raamat on sobiv kõigile, kes soovivad harida ennast ja ka nendele, kes tegelevad kooli-süsteemis teiste harimisega.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://www.raamatukoi.ee/normaalse-söömise-kursuste-käsiraamat175979Normaalse söömise kursuste käsiraamathttps://www.raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789985218648-068.webp1515EURInStock/Kõik raamatud/kokandusNüüdisaja elu on paradoksaalne! Üha kasvav tohutu infohulk internetis, paberil ja mistahes keeles pole parandanud inimeste haritust nii elutähtsas asjas nagu söömine. Hoopis vastupidi. Tulemuseks on ähmastunud põhitõed, väljamõeldised, legendid, mistahes huvidest genereeritud ja agressiivsete müügiloosungitega pealesurutavad sõnumid. Ja nii süvenebki inimeste pidev tõmblemine ühest äärmusest teise, sest ühel päeval ilmub näiteks teade kohvi joomise kahjulikkusest, järgmisel aga sõnum selle tarbimise kasulikkusest. Kuidas käituda, mida teha? Lahendus on lihtne! Tuleks omandada normaalse söömise elulised algtõed. <br /> <br />Raamat aitab seda teha! Nii nagu meie varasemates raamatutes on ka siin tähtis põhimõte, et kõigil inimestel on õigus saada selget, neutraalset ja süsteemset söömisalast informatsiooni ja haridust. See on lõppkokkuvõttes ka majanduslikult tulus, nii inimese enda kui ka kogu meie ühiskonna jaoks. Ja veel, kui oled omandanud normaalse söömise elulised alustõed, siis märkad, et sinu bioloogilist elu ei suuda enam risustada ei pidevalt pealesurutav pseudoinfo ega mitmesugused kompleksid. Söömine on inimelu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid inimkehas. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmised söömisest on hädavajalikud kõikidele inimestele ja neid selles raamatus ka selgitatakse. Selline info on vajalik, et oleks võimalus elada normaalselt (loe: õnnelikult) nüüdisaja söömisalases «info» uputuses, mis valdavas enamikus on inimorganismi jaoks kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms. <br /> <br />Käsiraamatu esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja selgelt teadmised, mille omandamiseks pole vaja mingitki eriharidust. Selles tuuakse välja põhireeglid, mida peaks teadma ja järgima igaüks. Pane tähele! Kui piirdudki vaid selle lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega ka siis võid olla enda üle uhke. Sa oled ellu viinud kõige olulisema osa oma ainevahetuse ja tervise nimel jne. Raamatu teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis selgitab lihtsalt toitainete mõisted ja vajaduse harides sügavama huviga lugejaid põhitoiduainete valdkonnas ning tervisele soodsa ehk normaalse söömise detailsemaks rakendamiseks. Rõhutame, et see osa annab esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhise info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes seejuures inimkeha reaalsest päevasest vajadusest. Käsiraamatu kolmas osa kannab tingliku nimetust normaalse söömise ülikoolikursus. Selles analüüsitakse mistahes põhjusel kuumaks köetud teemasid nende tegelikus sisus võtmaks maha hirme, rumalusi jne. Võid veenduda korduvalt, et söömisrumaluste peiteaeg on tavaliselt 10–15 aastat. Käsiraamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks. Raamat on sobiv kõigile, kes soovivad harida ennast ja ka nendele, kes tegelevad kooli-süsteemis teiste harimisega. Nüüdisaja elu on paradoksaalne! Üha kasvav tohutu infohulk internetis, paberil ja mistahes keeles pole parandanud inimeste haritust nii elutähtsas asjas nagu söömine. Hoopis vastupidi. Tulemuseks on ähmastunud põhitõed, väljamõeldised, legendid, mistahes huvidest genereeritud ja agressiivsete müügiloosungitega pealesurutavad sõnumid. Ja nii süvenebki inimeste pidev tõmblemine ühest äärmusest teise, sest ühel päeval ilmub näiteks teade kohvi joomise kahjulikkusest, järgmisel aga sõnum selle tarbimise kasulikkusest. Kuidas käituda, mida teha? Lahendus on lihtne! Tuleks omandada normaalse söömise elulised algtõed. <br /> <br />Raamat aitab seda teha! Nii nagu meie varasemates raamatutes on ka siin tähtis põhimõte, et kõigil inimestel on õigus saada selget, neutraalset ja süsteemset söömisalast informatsiooni ja haridust. See on lõppkokkuvõttes ka majanduslikult tulus, nii inimese enda kui ka kogu meie ühiskonna jaoks. Ja veel, kui oled omandanud normaalse söömise elulised alustõed, siis märkad, et sinu bioloogilist elu ei suuda enam risustada ei pidevalt pealesurutav pseudoinfo ega mitmesugused kompleksid. Söömine on inimelu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid inimkehas. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmised söömisest on hädavajalikud kõikidele inimestele ja neid selles raamatus ka selgitatakse. Selline info on vajalik, et oleks võimalus elada normaalselt (loe: õnnelikult) nüüdisaja söömisalases «info» uputuses, mis valdavas enamikus on inimorganismi jaoks kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms. <br /> <br />Käsiraamatu esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja selgelt teadmised, mille omandamiseks pole vaja mingitki eriharidust. Selles tuuakse välja põhireeglid, mida peaks teadma ja järgima igaüks. Pane tähele! Kui piirdudki vaid selle lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega ka siis võid olla enda üle uhke. Sa oled ellu viinud kõige olulisema osa oma ainevahetuse ja tervise nimel jne. Raamatu teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis selgitab lihtsalt toitainete mõisted ja vajaduse harides sügavama huviga lugejaid põhitoiduainete valdkonnas ning tervisele soodsa ehk normaalse söömise detailsemaks rakendamiseks. Rõhutame, et see osa annab esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhise info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes seejuures inimkeha reaalsest päevasest vajadusest. Käsiraamatu kolmas osa kannab tingliku nimetust normaalse söömise ülikoolikursus. Selles analüüsitakse mistahes põhjusel kuumaks köetud teemasid nende tegelikus sisus võtmaks maha hirme, rumalusi jne. Võid veenduda korduvalt, et söömisrumaluste peiteaeg on tavaliselt 10–15 aastat. Käsiraamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks. Raamat on sobiv kõigile, kes soovivad harida ennast ja ka nendele, kes tegelevad kooli-süsteemis teiste harimisega.