Mu süda kuulub pudrule - soolasele ja magusale

30 vastupandamatut kaerahelbepudru retsepti täisväärtusliku päeva alustamiseks

80-leheküljeline taskuformaadis ja kõvas köites raamat

Paljas Porgand 2017

«Mu süda kuulub pudrule – soolasele ja magusale» on pühendatud kõikidele kokkamishuvilistele, kel on vähegi soovi köögis rohkem katsetada ja uusi põnevaid maitseid proovida. 

Toidukorrana on kaerahelbepuder väljunud hommikusöögiraamidest ja paljud fitnessientusiastid naudivad seda sooja kausitäit ka enne või pärast trenni või miks mitte lausa õhtusöögiks. Raamat toob kaerahelbepudru fenomeni fitnessimaailmast ka väljapoole, et näidata ka kõige võhiklikumale kokkamishuvilisele, missuguseid võimalusi kaerahelbed toidumaailmas pakuvad. Pudruretseptide mitmekülgsus on täpselt sama piiritu kui kokkaja kujutlusvõime. Nii võib leida blogi Paljas Porgand pudruraamatust ohtralt magusate ja soolaste kaerahelbeputrude retsepte, mis on kõik omamoodi vimkaga ja üllatavad. Need pudrud sobivad ükskõik missuguseks toidukorraks, on toitumisalaselt igati tasakaalus ja pakuvad meeliülendavaid maitseelamusi!
Toode on läbi müüdud
«Mu süda kuulub pudrule – soolasele ja magusale» on pühendatud kõikidele kokkamishuvilistele, kel on vähegi soovi köögis rohkem katsetada ja uusi põnevaid maitseid proovida. 

Toidukorrana on kaerahelbepuder väljunud hommikusöögiraamidest ja paljud fitnessientusiastid naudivad seda sooja kausitäit ka enne või pärast trenni või miks mitte lausa õhtusöögiks. Raamat toob kaerahelbepudru fenomeni fitnessimaailmast ka väljapoole, et näidata ka kõige võhiklikumale kokkamishuvilisele, missuguseid võimalusi kaerahelbed toidumaailmas pakuvad. Pudruretseptide mitmekülgsus on täpselt sama piiritu kui kokkaja kujutlusvõime. Nii võib leida blogi Paljas Porgand pudruraamatust ohtralt magusate ja soolaste kaerahelbeputrude retsepte, mis on kõik omamoodi vimkaga ja üllatavad. Need pudrud sobivad ükskõik missuguseks toidukorraks, on toitumisalaselt igati tasakaalus ja pakuvad meeliülendavaid maitseelamusi!
Tooteinfo
Tootekood R0274691
Aasta 2017
Autor Merilin Taimre
Kirjastus Paljas Porgand
Köide kõva
Lehekülgi 80
EAN 9789949819935
Ümbris ei
Teema kokandus