Minu kodu, maa ja meri. My home, land and sea

Eesti. Estonia. Lood ja retseptid

176-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat (["eesti","inglise"] keeles)

Pilgrim 2018

«See raamat on minu vahetu tunnetus Eestimaast läbi töö ja juhtumiste. Jutustus külluslikest Eesti köögi maitsetest, eestlase meelelaadist ja tugevast sidemest siinse maa ning loodusega.»

«This book is my personal take on Estonia, a sentiment that has grown through experience and events; a story of the plentiful and unique flavours of Estonian cuisine. It’s a book about the mindset of my countrymen and our strong bond with our land and nature.»

– Peeter Pihel

«Ta on täielikult kohal, siin ja praegu… ta esindab Eesti kööki, vaba ja iseseisvat, mis austab juuri ja kohalikku küllust. Kööki, mis on väga puhas.»

"He is fully present … he is the face of Estonian cuisine, free and independent. Honouring history and local richness. A cuisine of great purity. " – Alexandre Couillon, La Marine

«Peeter on üks säravaimaid Eesti kokkasid, keda ma olen kohanud! Tema esimene raamat on tähendusrikas lugu Eestist – läbi heade maitsete ja kordumatute inimeste.»

"Peeter is one of the brightest Estonian chefs I have met! His first book is a fascinating insight into Estonia – through its great food and unique people. " – Magnus Nilsson, Fäviken Magasinet
Alates 29,31 €
«See raamat on minu vahetu tunnetus Eestimaast läbi töö ja juhtumiste. Jutustus külluslikest Eesti köögi maitsetest, eestlase meelelaadist ja tugevast sidemest siinse maa ning loodusega.»

«This book is my personal take on Estonia, a sentiment that has grown through experience and events; a story of the plentiful and unique flavours of Estonian cuisine. It’s a book about the mindset of my countrymen and our strong bond with our land and nature.»

– Peeter Pihel

«Ta on täielikult kohal, siin ja praegu… ta esindab Eesti kööki, vaba ja iseseisvat, mis austab juuri ja kohalikku küllust. Kööki, mis on väga puhas.»

"He is fully present … he is the face of Estonian cuisine, free and independent. Honouring history and local richness. A cuisine of great purity. " – Alexandre Couillon, La Marine

«Peeter on üks säravaimaid Eesti kokkasid, keda ma olen kohanud! Tema esimene raamat on tähendusrikas lugu Eestist – läbi heade maitsete ja kordumatute inimeste.»

"Peeter is one of the brightest Estonian chefs I have met! His first book is a fascinating insight into Estonia – through its great food and unique people. " – Magnus Nilsson, Fäviken Magasinet

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Raamatuid saab tellida ise järele tulemiseks kauplusse Harju 1, Tallinnas või pakikappidesse
(2.60) või kulleriga (4.90). Loe rohkem siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.