Minu keeduraamat 1. osa

240-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat 1. osa

EMP 1958


Kokaraamat sisaldab retsepte peamiselt lõunatoitude ja kergemate soojade einete valmistamiseks.
Raamat soovib, et toiduvalmistamine meie kodudes rajaneks tänapäeva toiduvalmistamise põhimõtetele. Samuti soovitakse, et säiliksid eestlastele üldtuntud ja meie omapära iseloomustavad toidud.
Retseptidele eelneb ülevaatlik osa tänapäeva toitlustamisest ning näited tööpäeva, pühapäeva ja külalislõunasöökide menüüdest.
Toode on läbi müüdud
Kokaraamat sisaldab retsepte peamiselt lõunatoitude ja kergemate soojade einete valmistamiseks.
Raamat soovib, et toiduvalmistamine meie kodudes rajaneks tänapäeva toiduvalmistamise põhimõtetele. Samuti soovitakse, et säiliksid eestlastele üldtuntud ja meie omapära iseloomustavad toidud.
Retseptidele eelneb ülevaatlik osa tänapäeva toitlustamisest ning näited tööpäeva, pühapäeva ja külalislõunasöökide menüüdest.
Tooteinfo
Tootekood R0162382
Aasta 1958
Osa 1
Kirjastus EMP
Illustraator Rein Murre
Koostaja Ellen Roosme
Köide kõva
Lehekülgi 240
Ümbris ei
Keel eesti
Teema kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Raamatuid saab tellida ise järele tulemiseks kauplusse Harju 1, Tallinnas või pakikappidesse
(2.60) või kulleriga (4.90). Loe rohkem siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.