Leivad ja leivahõrgutised

161-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Ajakirjade Kirjastus 2016

Eesti juurtega Kati Jaakonen on üks esimesi ja populaarsemaid toidublogijaid Soomes. Lisaks inspireerivate retseptide jagamisele oma blogis Hellapoliisi on ta avaldanud 45 kokaraamatut. Käesolev on Kati Jaakoneni esimene eesti keelde tõlgitud raamat.

Nii soomlaste kui ka eestlaste jaoks on leib alati püha olnud. Raamatusse on autor kokku pannud lihtsalt tehtavad leiva-saia retseptid, mis nii koostisosadelt kui ka valmistusviisilt vastavad tänapäevase toiduvalmistamise trendidele. Ent imehead leiba lausa ühe näpuliigutusega siiski valmis ei tee, mistõttu kui leivaküpsetamiseks ei jätku aega või huvi, saab ka poeleivast mitmesuguseid hõrgutisi välja võluda. Siinne raamat ongi innustav kogumik leiva- ja leivaga toitude retsepte nii hommikusöögiks, lõunasupi seltsiliseks, magusroaks kui ka lihtsalt maiustamiseks.
Toode on läbi müüdud
Eesti juurtega Kati Jaakonen on üks esimesi ja populaarsemaid toidublogijaid Soomes. Lisaks inspireerivate retseptide jagamisele oma blogis Hellapoliisi on ta avaldanud 45 kokaraamatut. Käesolev on Kati Jaakoneni esimene eesti keelde tõlgitud raamat.

Nii soomlaste kui ka eestlaste jaoks on leib alati püha olnud. Raamatusse on autor kokku pannud lihtsalt tehtavad leiva-saia retseptid, mis nii koostisosadelt kui ka valmistusviisilt vastavad tänapäevase toiduvalmistamise trendidele. Ent imehead leiba lausa ühe näpuliigutusega siiski valmis ei tee, mistõttu kui leivaküpsetamiseks ei jätku aega või huvi, saab ka poeleivast mitmesuguseid hõrgutisi välja võluda. Siinne raamat ongi innustav kogumik leiva- ja leivaga toitude retsepte nii hommikusöögiks, lõunasupi seltsiliseks, magusroaks kui ka lihtsalt maiustamiseks.
Tooteinfo
Tootekood R0274250
Aasta 2016
Autor Kati Jaakonen
Kirjastus Ajakirjade Kirjastus
Tõlkija Tiina Lebane
Köide kõva
Lehekülgi 161
EAN 9789949392674
Ümbris ei
Teema