Lia Virkus Angeelika Kang

Kelmikad keeksid

116-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat sarjast 100 rooga

Ajakirjade Kirjastus 2009


Keeksi valmistamine on mõnus tubane tegevus, kui väljas paugub pakane või sajab ladinal vihma. Küpsetamine teeb tuju heaks ja on ka põnev, sest maitsta pole keeksi võimalik enne, kui see on valmis. Kuigi ei saa salata, et tainaski meeldib lastele väga.
Keeksitainas nõuab üsna väheseid aineid ja seda on hõlpus kokku segada. Valmis tainas tuleb vaid vormi valada, mille järel läheb küll vaja pisut kannatust – keeksi kõpsemiseks kulub umbes tund. Samal ajal täitub köök või õigemini terve kodu ning vahel majaesinegi nii mõnusa lõhnaga, et oodata on päris raske. Lapsed käivad ikka mitu korda küsimas, millal see magusalt lõhnav küpsetis valmis saab. Ootamisaeg on pikk, ent tulemus ka seda väärt. Hea, et keeksi puhul ei pea vähemalt söömisega ootama. Küpsetist võib vabalt nautida ka ahjusoojalt, kuigi jahtunult maitseb see siiski paremini.
Soovime võrratuid keeksiaroome teiegi kodudesse!
Lia ja Angeelika

Sisukord:
  • Keeks argiõhtuks ja ka peaolauale
  • Mille järgi valida keeksivormi?
  • Kuidas küpsetada õhulist ja mahlast keeksi?
  • Valik glasuure
  • Marmorkeeks
  • Apelsini-kookosekeeks
  • Kõrvitsa-ingverikeeks
  • Jõhvikakeeks
  • Mustikakeeks
  • Suvikõrvitsakeeks
  • Puuviljakeeks
  • Mooni-apelsinikeeks
  • Progandi-ananassikeeks
  • Peedikeeks
  • Ploomi-piparkoogikeeks
  • Martsipani-vaarikakeeks
  • Kohvikeeks
  • Rabarberikeeks
  • Šokolaadirosina-banaanikeeks
  • Õuna-kohupiimakeeks
  • Valgešokolaadi ja maasika keeks
  • Mustika-kookosekeeks
  • Ploomi-kirsikeeks
  • Šokolaadi-kirsikeeks
  • Sidrunikeeks
  • Maasika-rabarberikeeks laimiga
  • Pohla-karamellikeeks
  • Lihtne šokolaadikeeks
  • Sidruni-mustikakeeks sidruniglasuuriga
  • Havai keeks
  • Rummi-rosinakeeks
  • Halvaakeeks
  • Pehme piparkook
  • Banaanikeeks
  • Hapupiimakeeks greibiglasuuriga
  • Magus juustukeeks
  • Karamellimaitseline rabarberikeeks
  • Ploomi-sidrunikeeks
  • Šoti viskikeeks
  • Šokolaadi-kohvikeeks
  • Mandariini-kookosekeeks toorjuustuglasuuriga
  • Šuvikõrvitsa-šokolaadikeeks
  • Mündiga porgandikeeks
  • Martsipani-rosinakeeks
  • Rabarberikeeks pähklipurukattega
  • Dessert-šokolaadikeeks
  • Jõuluvürtsidega õunamoosi-rosinakeeks
  • Apelsini-šokolaadikeeks
  • Mandli-aprikoosikeeks
  • Šokolaadi-pähklikeeks
  • Lihtne sidrunikeeks
  • Toode on läbi müüdud
    Keeksi valmistamine on mõnus tubane tegevus, kui väljas paugub pakane või sajab ladinal vihma. Küpsetamine teeb tuju heaks ja on ka põnev, sest maitsta pole keeksi võimalik enne, kui see on valmis. Kuigi ei saa salata, et tainaski meeldib lastele väga.
    Keeksitainas nõuab üsna väheseid aineid ja seda on hõlpus kokku segada. Valmis tainas tuleb vaid vormi valada, mille järel läheb küll vaja pisut kannatust – keeksi kõpsemiseks kulub umbes tund. Samal ajal täitub köök või õigemini terve kodu ning vahel majaesinegi nii mõnusa lõhnaga, et oodata on päris raske. Lapsed käivad ikka mitu korda küsimas, millal see magusalt lõhnav küpsetis valmis saab. Ootamisaeg on pikk, ent tulemus ka seda väärt. Hea, et keeksi puhul ei pea vähemalt söömisega ootama. Küpsetist võib vabalt nautida ka ahjusoojalt, kuigi jahtunult maitseb see siiski paremini.
    Soovime võrratuid keeksiaroome teiegi kodudesse!
    Lia ja Angeelika

    Sisukord:
  • Keeks argiõhtuks ja ka peaolauale
  • Mille järgi valida keeksivormi?
  • Kuidas küpsetada õhulist ja mahlast keeksi?
  • Valik glasuure
  • Marmorkeeks
  • Apelsini-kookosekeeks
  • Kõrvitsa-ingverikeeks
  • Jõhvikakeeks
  • Mustikakeeks
  • Suvikõrvitsakeeks
  • Puuviljakeeks
  • Mooni-apelsinikeeks
  • Progandi-ananassikeeks
  • Peedikeeks
  • Ploomi-piparkoogikeeks
  • Martsipani-vaarikakeeks
  • Kohvikeeks
  • Rabarberikeeks
  • Šokolaadirosina-banaanikeeks
  • Õuna-kohupiimakeeks
  • Valgešokolaadi ja maasika keeks
  • Mustika-kookosekeeks
  • Ploomi-kirsikeeks
  • Šokolaadi-kirsikeeks
  • Sidrunikeeks
  • Maasika-rabarberikeeks laimiga
  • Pohla-karamellikeeks
  • Lihtne šokolaadikeeks
  • Sidruni-mustikakeeks sidruniglasuuriga
  • Havai keeks
  • Rummi-rosinakeeks
  • Halvaakeeks
  • Pehme piparkook
  • Banaanikeeks
  • Hapupiimakeeks greibiglasuuriga
  • Magus juustukeeks
  • Karamellimaitseline rabarberikeeks
  • Ploomi-sidrunikeeks
  • Šoti viskikeeks
  • Šokolaadi-kohvikeeks
  • Mandariini-kookosekeeks toorjuustuglasuuriga
  • Šuvikõrvitsa-šokolaadikeeks
  • Mündiga porgandikeeks
  • Martsipani-rosinakeeks
  • Rabarberikeeks pähklipurukattega
  • Dessert-šokolaadikeeks
  • Jõuluvürtsidega õunamoosi-rosinakeeks
  • Apelsini-šokolaadikeeks
  • Mandli-aprikoosikeeks
  • Šokolaadi-pähklikeeks
  • Lihtne sidrunikeeks
  • Tooteinfo
    Tootekood R0168006
    Aasta 2009
    Autor Lia Virkus, Angeelika Kang
    Sari 100 rooga
    Kirjastus Ajakirjade Kirjastus
    Kujundaja Mai Grepp
    Köide kõva
    Lehekülgi 116
    EAN 9789949443734
    Ümbris ei
    Keel eesti
    Teema kokandus
    Fotograaf Jaan Heinmaa

    Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

    Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

    Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


    Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

    Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
    Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
    leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


    Kuidas raamatud kätte saab?

    Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


    Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

    Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.