Kalakoka ABC

80-leheküljeline tavaformaadis ja pehmes köites raamat sarjast Kalale!

Ajakirjade Kirjastus 2017

Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust?

«Kalakoka ABC» annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaaria-huviline saab raamatust lugeda kala kuumtöötlemisest (grillimine, keetmine, aurutamine, ahjus valmistamine, praadimine jne), külmtöötlemisest (soolamine, kuivatamine), õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada maitsvat kalarooga. 

Raamatu autoriteks on asjatundja kõiges kalaga seonduvas, Indrek Tekko kuulsast Pärnu Kalamajakast, haugiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste.

«Kalakoka ABC» on populaarse Kalale! kalaraamatute sarja 16. raamat.

Head lugemist!

Toode on läbi müüdud
Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust?

«Kalakoka ABC» annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaaria-huviline saab raamatust lugeda kala kuumtöötlemisest (grillimine, keetmine, aurutamine, ahjus valmistamine, praadimine jne), külmtöötlemisest (soolamine, kuivatamine), õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada maitsvat kalarooga. 

Raamatu autoriteks on asjatundja kõiges kalaga seonduvas, Indrek Tekko kuulsast Pärnu Kalamajakast, haugiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste.

«Kalakoka ABC» on populaarse Kalale! kalaraamatute sarja 16. raamat.

Head lugemist!

Tooteinfo
Tootekood R0273910
Aasta 2017
Autor
Sari Kalale!
Kirjastus Ajakirjade Kirjastus
Koostaja Margo Pajuste
Köide pehme
Lehekülgi 80
EAN 9789949393718
Ümbris ei
Teema kokandus