Kala suitsutamine

96-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Sinisukk 2013

Hea kalasaak on küll suur õnn, aga hilisem nuputamine, et milliseid delikatesse sellest valmistada saaks, on hoopis keerulisem. Raamatus on toodud retsepte, et valmistada isuäratavaid suitsukalaroogi, kas siis oma perele või sõpradele. Millised kalad sobivad suitsutamiseks? Kas köögis on võimalik kala suitsutada? Kuidas ehitada suitsutusmajakest? Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastuse Egon Binderi nõuanded.

Praktiline käsiraamat annab nii algajatele kui ka edasijõudnutele asjatundlikke õpetusi: alates värske kala töötlemisest ja valmistamisest, lõpetades suitsutusseadmete ehitamisega.
Toode on läbi müüdud
Hea kalasaak on küll suur õnn, aga hilisem nuputamine, et milliseid delikatesse sellest valmistada saaks, on hoopis keerulisem. Raamatus on toodud retsepte, et valmistada isuäratavaid suitsukalaroogi, kas siis oma perele või sõpradele. Millised kalad sobivad suitsutamiseks? Kas köögis on võimalik kala suitsutada? Kuidas ehitada suitsutusmajakest? Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastuse Egon Binderi nõuanded.

Praktiline käsiraamat annab nii algajatele kui ka edasijõudnutele asjatundlikke õpetusi: alates värske kala töötlemisest ja valmistamisest, lõpetades suitsutusseadmete ehitamisega.
Tooteinfo
Tootekood R0206977
Aasta 2013
Autor Egon Binder
Kirjastus Sinisukk
Tõlkija Jana Johanson
Köide kõva
Lehekülgi 96
EAN 9789949340248
Ümbris ei
Teema