Juust rahvatoiduna

14-leheküljeline tavaformaadis ja pehmes köites raamat sarjast Õisu Piimandusinstituudi väljaanne

Õisu Piimandusinstituut 1939

Brošüür tutvustab juustu paljusid häid omadusi, arstide soovitusi, juustu valmistamisviisi ning liike. Eesmärk on tõsta juustu populaarsust perenaiste silmis ning tutvustada selle tervislikke omadusi. Kui Šveitsis tarvitati 1930-ndatel aastatel ühe inimese kohta aastas 9,8 kg juustu, siis Eestis ainult 0,6 kg. Samas asendab 1 kg juustu oma toiteväärtuselt 48 kanamuna, 8 kg haugikala, 5 kg vasikaliha ja 2 kg veiseliha.
Toode on läbi müüdud
Brošüür tutvustab juustu paljusid häid omadusi, arstide soovitusi, juustu valmistamisviisi ning liike. Eesmärk on tõsta juustu populaarsust perenaiste silmis ning tutvustada selle tervislikke omadusi. Kui Šveitsis tarvitati 1930-ndatel aastatel ühe inimese kohta aastas 9,8 kg juustu, siis Eestis ainult 0,6 kg. Samas asendab 1 kg juustu oma toiteväärtuselt 48 kanamuna, 8 kg haugikala, 5 kg vasikaliha ja 2 kg veiseliha.
Tooteinfo
Tootekood R0054524
Aasta 1939
Autor
Sari Õisu Piimandusinstituudi väljaanne
Kirjastus Õisu Piimandusinstituut
Illustraator Guido Mamberg
Köide pehme
Lehekülgi 14
Ümbris ei
Teema