Jamie 30 minuti road

288-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat

Pegasus 2011

Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid. Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi! Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt. Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi.

Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale. Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga «Alasti kokk» («Naked Chef»). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises. Tema heategevusorganisatsioon Jamie Oliver Foundation on seadnud oma eesmärgiks parandada inimeste elu hea toiduga. Fondile kuulub Fifteen Restaurant Group, mis pakub kokakoolitust puudega noortele inimestele, ja Kokakooli keskused (Ministry of Food Centres), mis pakub inimestele nii Inglismaal kui ka mere taga võimalust õppida esmaseid söögitegemisoskusi. Hetkel töötab Jamie Oliveri fond välja koolitusprogrammi koolide ja lasteaedade kokatädidele.
Toode on läbi müüdud
Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid. Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi! Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt. Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi.

Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale. Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga «Alasti kokk» («Naked Chef»). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises. Tema heategevusorganisatsioon Jamie Oliver Foundation on seadnud oma eesmärgiks parandada inimeste elu hea toiduga. Fondile kuulub Fifteen Restaurant Group, mis pakub kokakoolitust puudega noortele inimestele, ja Kokakooli keskused (Ministry of Food Centres), mis pakub inimestele nii Inglismaal kui ka mere taga võimalust õppida esmaseid söögitegemisoskusi. Hetkel töötab Jamie Oliveri fond välja koolitusprogrammi koolide ja lasteaedade kokatädidele.
Tooteinfo
Tootekood R0201244
Aasta 2011
Autor Jamie Oliver
Kirjastus Pegasus
Kujundaja René Tendermann , Jan Garshnek
Tõlkija Tiiu Kraut
Köide kõva
Lehekülgi 288
EAN 9789949472512
Ümbris ei
Keel eesti
Teema kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Raamatuid saab tellida ise järele tulemiseks kauplusse Harju 1, Tallinnas või pakikappidesse
(2.60) või kulleriga (4.90). Loe rohkem siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.