Jahust kondiitritoodete valmistamine

236-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit 1965

Raamatus kirjeldatakse jahust kondiitritoodete valmistamisel kasutatavate toorainete ettevalmistamist, poolfabrikaatide, pärmitaignast ja pärmita taignast toodete valmistamist ning kondiitritoodete kaunistamist.
Raamatus on kirjeldatud ka toorainete ja poolfabrikaatide mitmesuguseid mehaanilisi ja termilisi töötlemisviise ning seejuures kasutatavaid seadmeid ja võtteid, mis kindlustavad kõrgekvaliteediliste jahust kondiitritoodete saamise.
Toodete valmistamisel võib kasutada raamatus toodud retsepte.
Toode on läbi müüdud
Raamatus kirjeldatakse jahust kondiitritoodete valmistamisel kasutatavate toorainete ettevalmistamist, poolfabrikaatide, pärmitaignast ja pärmita taignast toodete valmistamist ning kondiitritoodete kaunistamist.
Raamatus on kirjeldatud ka toorainete ja poolfabrikaatide mitmesuguseid mehaanilisi ja termilisi töötlemisviise ning seejuures kasutatavaid seadmeid ja võtteid, mis kindlustavad kõrgekvaliteediliste jahust kondiitritoodete saamise.
Toodete valmistamisel võib kasutada raamatus toodud retsepte.
Tooteinfo
Tootekood R0055006
Aasta 1965
Autor Robert Kengis Niina Buteikis
Kirjastus Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit
Kujundaja H. Polberg
Tõlkija A. Teder
Köide kõva
Lehekülgi 236
Ümbris ei
Tiraaž 2500
Kaas 68536
Teema kokandus