HACCP

Käsiraamat toidukäitlejale

119-leheküljeline tavaformaadis ja pehmes köites raamat

Põllumajandusministeerium 1998

HACCP on toidukontrolli ennetav süsteem, mille eesmärgiks on toiduohutuse tagamine.

Käsiraamatu eesmärgiks on anda toiduainetööstusele abivahend HACCP juurutamiseks. Raamatus on kasutatud rahvusvaheliselt tunnustatud Codex Alimentariuse Comitte ja Euroopa Liidu õigusaktides sätestatud lähenemist HACCP kontseptsioonile. Iga HACCP juurutamise etappi on illustreeritud vastava näitega, mis hõlbustab antud etapi sisseviimist.
Alates 8,00 €
HACCP on toidukontrolli ennetav süsteem, mille eesmärgiks on toiduohutuse tagamine.

Käsiraamatu eesmärgiks on anda toiduainetööstusele abivahend HACCP juurutamiseks. Raamatus on kasutatud rahvusvaheliselt tunnustatud Codex Alimentariuse Comitte ja Euroopa Liidu õigusaktides sätestatud lähenemist HACCP kontseptsioonile. Iga HACCP juurutamise etappi on illustreeritud vastava näitega, mis hõlbustab antud etapi sisseviimist.
Tooteinfo
Tootekood R0056615
Aasta 1998
Autor Jana Pärn
Kirjastus Põllumajandusministeerium
Köide pehme
Lehekülgi 119
Ümbris ei
ISBN 998560539X
Teema