HACCP on toidukontrolli ennetav süsteem, mille eesmärgiks on toiduohutuse tagamine.
Käsiraamatu eesmärgiks on anda toiduainetööstusele abivahend HACCP juurutamiseks. Raamatus on kasutatud rahvusvaheliselt tunnustatud Codex Alimentariuse Comitte ja Euroopa Liidu õigusaktides sätestatud lähenemist HACCP kontseptsioonile. Iga HACCP juurutamise etappi on illustreeritud vastava näitega, mis hõlbustab antud etapi sisseviimist.
HACCP on toidukontrolli ennetav süsteem, mille eesmärgiks on toiduohutuse tagamine.
Käsiraamatu eesmärgiks on anda toiduainetööstusele abivahend HACCP juurutamiseks. Raamatus on kasutatud rahvusvaheliselt tunnustatud Codex Alimentariuse Comitte ja Euroopa Liidu õigusaktides sätestatud lähenemist HACCP kontseptsioonile. Iga HACCP juurutamise etappi on illustreeritud vastava näitega, mis hõlbustab antud etapi sisseviimist.