Estonian cuisine

16-leheküljeline tavaformaadis ja pehmes köites brošüür ( keeles)

Eesti Instituut 1998

Brošüür tutvustab turistidele eestlaste söömistavasid läbi aegade ja levinumaid toite. Raamatu lõpus on toodud viie rahvusroa retseptid: rukkileib, hapukurgid, sült, rosolje ja vastlakuklid.
Toode on läbi müüdud
Brošüür tutvustab turistidele eestlaste söömistavasid läbi aegade ja levinumaid toite. Raamatu lõpus on toodud viie rahvusroa retseptid: rukkileib, hapukurgid, sült, rosolje ja vastlakuklid.
Tooteinfo
Tootekood R0053110
Aasta 1998
Autor Maire Suitsu,
Kirjastus Eesti Instituut
Kujundaja Kristjan Mändmaa
Köide pehme
Lehekülgi 16
Ümbris ei

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Raamatuid saab tellida ise järele tulemiseks kauplusse Harju 1, Tallinnas või pakikappidesse
(2.60) või kulleriga (4.90). Loe rohkem siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.