
Pille Enden, Angeelika Kang ja Lia Virkus
100 linnuliharooga
Koostanud Maire Suitsu
245-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat sarjast 100 rooga
Ajakirjade Kirjastus 2010
Saame kohe teele panna
Asukoht: Värvi 5 ladu
Asukoht: Värvi 5 ladu
Tutvustus
Tervislik ja lihtsalt valmistatav linnuliha on eestlaste lemmik nii argi- kui pidupäeval. Ka rasketel aegadel ei kao see laualt. Hinnalt soodsa kanaliha kõrval leiab järjest enam austajaid tugevama maitsega pardiliha, samuti on levinud kalkun ja hani.
Raamat «100 linnuliharooga» pakubki väärt ideid, kuidas neist kõigist mitmekesiseid roogi valmistada. Tegu on 2005. aastal ilmunud «Linnuliharaamatu» täiendatud uustrükiga, millest kaks kolmandikku moodustavad ajatud lemmikud eelmisest raamatust ning kolmandiku verivärsked retseptid.
Raamat «100 linnuliharooga» pakubki väärt ideid, kuidas neist kõigist mitmekesiseid roogi valmistada. Tegu on 2005. aastal ilmunud «Linnuliharaamatu» täiendatud uustrükiga, millest kaks kolmandikku moodustavad ajatud lemmikud eelmisest raamatust ning kolmandiku verivärsked retseptid.
Kujundanud Külli Kuusik
Fotod Jaan Heinmaa ja Angeelika Kang
Mõõdud
169 × 207
mm
ISBN13: 9789949454525