Marty Jopson

Toiduteadus

Uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme

183-leheküljeline tavaformaadis ja pehmes köites raamat

Postimees 2019


Marty Jopson on võtnud endale ülesande selgitada välja mõned elu põhitõed, mis aitavad hästi süüa teha ja olla samal ajal teadlik tarbija. 21. sajandi köök on täis ahvatlusi, valikuid ja väljakutseid. Kellele ei meeldiks nautida tunnustust võrratu kokana, kellel iga asi õnnestub?

«Toiduteadus» on uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme. Lustakas ja entusiastlik, ent sellegipoolest tõsisel teadusel rajanev raamat pakub lahendusi paljudele arusaamatustele, mida põhjustavad köögis keemia, füüsika või bioloogia.

Raamatu autor Marty Jopson on rakubioloogia doktor ja Briti tuntud telenägu. Ta korraldab põnevaid teaduskatseid BBC telesaates «The One Show» ning esineb avalike populaarteaduslike loengutega, kus alatasa lahvatavad leegid ja lõpuks käib üks vägev pauk.

Toiduteadusele pühendatud raamatus räägib ta muu hulgas sellest, millal nuga terav püsib, kuidas toitu õigesti töödelda, mida tähendab viie sekundi reegel, kuidas vastumeelseid maitseid vältida või milline on toidu tulevik, pakkudes palju põnevaid ning praktilisi kokandus- ja toitumisalaseid teadmisi.
Toode on läbi müüdud
Marty Jopson on võtnud endale ülesande selgitada välja mõned elu põhitõed, mis aitavad hästi süüa teha ja olla samal ajal teadlik tarbija. 21. sajandi köök on täis ahvatlusi, valikuid ja väljakutseid. Kellele ei meeldiks nautida tunnustust võrratu kokana, kellel iga asi õnnestub?

«Toiduteadus» on uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme. Lustakas ja entusiastlik, ent sellegipoolest tõsisel teadusel rajanev raamat pakub lahendusi paljudele arusaamatustele, mida põhjustavad köögis keemia, füüsika või bioloogia.

Raamatu autor Marty Jopson on rakubioloogia doktor ja Briti tuntud telenägu. Ta korraldab põnevaid teaduskatseid BBC telesaates «The One Show» ning esineb avalike populaarteaduslike loengutega, kus alatasa lahvatavad leegid ja lõpuks käib üks vägev pauk.

Toiduteadusele pühendatud raamatus räägib ta muu hulgas sellest, millal nuga terav püsib, kuidas toitu õigesti töödelda, mida tähendab viie sekundi reegel, kuidas vastumeelseid maitseid vältida või milline on toidu tulevik, pakkudes palju põnevaid ning praktilisi kokandus- ja toitumisalaseid teadmisi.
Tooteinfo
Tootekood R0279441
Aasta 2019
Autor Marty Jopson
Kirjastus Postimees
Kujundaja Liina Valt
Tõlkija Kristiina Vind
Köide pehme
Lehekülgi 183
EAN 9789949669035
Ümbris ei
Keel eesti
Teema kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.